Trollhättebo

Trollhättan 2017-05-06

Flyttkaos Foto: Lars

Det har gått 7 månader sedan jag skrev här. Mycket positivt har hänt i mitt liv.
Efter Tjejmilen 2016 har jag tagit det lungt med löpningen, detta pga att jag väntade barn. Som vanligt åkte jag och min familj till Kenya i vinter (nov -Feb). Dagarna där nere gick inte lika snabbt som vanligt, jag tror det beror på att jag inte trända lika hårt som tidigare. Annars var det kul att umgås mer med de Svenska löparna som var på campen och tränade.
Den 25 februari åkte vi tillbaka till Sverige. Vi hade ganska mycket att görahär hemma. Vi flyttade till Trollhättan från Blekinge förra året men var inte klara med allt. Så det blev många körningar (Lars fick köra eftersom jag inte har något körkort än men håller på att öva.) med en massa saker, eftersom vi sålde vårt hus i Vilshult. Nu är det klart och vi har blivit Trollhättebor på riktigt.
Dnn 4e april blev jag tvåbarnsmamma. Nu längtar jag till att komma igång med löpträningen igen. Jag har gått lite med barnvagnen och joggat lite de senaste dagarna. Om allt går bra hoppas jag att kunna springa VM i London i augusti. Jag klarade Svenska friidrottsförbundets kvalgräns 2.39 i fjol i Tokyo marathon där jag sprang på 2.30. Det viktigaste nu är att skynda smart så att jag är i hyfsad form till VM. Löpning är min stora glädje efter familjen och jag längtar så så så mycket.
Vi ses i löparspåret. /Isabellah
PS har öppnat ett instagramkonto @isbellahandersson