Gästbok

Välkommen med kommentarer i min gästbok.

13 reaktioner på ”Gästbok

 1. Hej, jag såg dig just på SVT, ett jättebra reportage. Du gjorde det bra, lycka till imorgon! Jag hejar på dig!

 2. Hej!

  Den 14 juni ställer vi(Evelina Dovsten & Kristin Larsson) ut ett verk som heter The After Party på Galleri Glas på Östermalm i Stockholm. Verket är en aktualisering och hyllning av Judy Chicagos verk The Dinner Party. Vi gör detta i friblåst glas då vi båda är konstnärer som är glasblåsare i grunden.
  Verket består av ett långbord symboliskt dukat inför en middag med skulpturer/kuvert som symboliserar kvinnor som inspirerat oss och fört oss framåt. Du Isabellah Andersson kommer att finnas hyllad/gestaltad i verket. Vi har skickat en inbjudan med post och skulle vara otroligt hedrade om du skulle vilja närvara på vernissagen.
  För mer information får du gärna maila mig. Titta gärna in på Galleri Glas hemsida också: http://www.galleriglas.se

  mvh
  Evelina Dovsten & Kristin Larsson

 3. Hej Isa!
  Jag såg din intervju som du gav på SVT. Du är i våra bön. Du är grym mamma och Hustru.

  God bless your family.

  kram Parisse

 4. Läste om dig och Lars och eran kamp mot cancer och hjärtfel. Vill bara önska er lycka och hoppas du fortsätter med löpningen trots allt.

 5. Du inspirerade min dotter efter minimaran. Hon har hängt upp sin signerade tröja i fönstret och kollar på klipp där du är med. När hon hörde att jag sprang i samma lopp som dig och din dotter, blev hon ännu mer taggad och tränar nu för att springa Hjärtebarnsloppet med mig nästa år. Jag har lovat henne att vi springer ett 5 km-lopp redan i höst om hon håller i träningen och klarar 5 km. Så nu måste jag leta efter ett lopp som tar emot åttaåringar. 🙂

  1. Hej Jessica!
   Väldigt kul att din dotter ser upp till mig och blev inspirerad att träna efter minimaran/hjärtebarnsloppet. Den dagen när jag sitter och signerar tröjor till barnen efter minimaran är en av de bästa dagarna under året, jag älskar nämligen barn och det är extra kul när dem gillar att springa. Hälsa din dotter lycka till med träningen inför nästa års hjärtebarnslopp. Vi ses där /Isabellah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *