GOTT NYY ÅR 2016 (bättre sent än aldrig)

Eldoret 2016-01-14

Hela gänget innan avresan till backen.  Foto: Lars
Hela gänget innan avresan till backen. Foto: Lars
Strax efter start i backen.  Foto: Lars
Strax efter start i backen. Foto: Lars

Det var länge sedan jag skrev sist men nu är det ett nytt år och jag är tillbaka. Efter ett parveckor med virus i kroppen i december 2015 har jag ändrat lite i min plan. Istället för Dubai i januari skall jag springa Tokyo marathon i februari. Innan dess vill jag gärna springa en halvmara någon stans. De senaste veckorna har träningen gått väldigt bra. Med sparring från Sveska löpare som är här på campen och tränar. I söndags körde vi Frida Lunden, Jakob Lööf och jag ett långpass på 3h det blev 40km. I måndags körde vi långbacke 21 km med 1200 m stigning för dem som kände för det. Jag nöjde mig med 7 km, Lotta och Christer 10 km, Jakob, Frida och Lotira körde hela backen. Det var imponerande att se dem pressa sig upp hela vägen. I tisdags blev det slingintervaller 4 x 2,8 km och igår en lugnare dag med två pass om drygt 20 resp 17 km.

Kör på /Isabellah 

Lotta och Christer efter 10 km.  Foto: Lars
Lotta och Christer efter 10 km. Foto: Lars