ASICS Stockholm marathon / Hjärtebarnsloppet

Hindås 2016-06-05

Igår var det ASICS Stockholm marathon och där var jag två totalt bakom Kenyanskan Jane Moraa. Det var ett härligt lopp med mycket publik som hejade på gatorna och fint väder var det också. I SM klassen var jag först och fick därmed mitt 31a SM-guld. Jag är väldigt glad och nöjd med min prestation i loppet. Tack till er alla som hejade på mig det värmer och gör mig riktigt glad.

Beyoncé, Isabellah och Elin  Foto: Lars
Beyoncé, Isabellah och Elin Foto: Lars

Idag söndag var det först minimarathon för Beyoncé och senare var det Hjärtebarnsloppet för både Beyoncé och mig. Tanken var att Beyoncé skulle korta av då vi trodde att det skulle vara för långt för henne. Men hon ville inte hoppa av utan sprang hela loppet. Jag blev verkligen imponerad av hennes sätt att genomför loppet. Det var första gången som Hjärtebarnsloppet arrangerades hoppas verkligen att det blir en fortsättning då det var riktigt lyckat med många deltagare. Loppet är 5 km och alla intäkter går oavkortat till Hjärtebarnsfonden som stöttar forskningen om barns hjärtsjudommar. Du kan läsa mer på hjärtebarsförbundets hemsida: www.hjartebarn.se . Tack till er alla som deltog i loppet och eller stöttade Hjärtebarnsfonden på något sätt. Tack också till alla som jobbat med loppet och gjort det möjligt att genomföra. /Isabellah