Min Träningscamp

Isabellah nästan hemma efter ett långpass.

Välkommen till vår träningscamp i Kenya. Du som är intresserad av att komma till Kenya för att prova på att träna där många av världens bästa löpare håller till har nu möjlighet att boka in dig på vår träningscamp. Boendet på träningscampen är ungefär som på ett Svenskt vandrarhem. Jag och min familj är för det mesta på plats i Eldoret under vinterhalvåret även som förberedelse för mästerskap i slutet av sommaren. Detta gör att vi kan hjälpa till om det skulle uppstå något oväntat problem pga kulturkrock eller liknande.

Isabellah och Sylvia skall gå och handla.

INFORMATION

Isabellahs träningscamp ligger ca 4 km från staden Eldorets centrum i stadsdelen Upper Elgon View.  Här bor och tränar många av Kenyas storlöpare så det är mer regel än undantag att man träffar på en tidigare världsmästare eller liknande på sitt morgonpass. Det är en lagom höjd att träna på. Campen ligger på drygt 2100 meters höjd över havet, i ett ganska flackt landskap.

Backträning

 

TRÄNING
Du som kommer för att träna har stora möjligheter att få bra sparring. Dessutom kan du få hjälp med träningsupplägg av min man och tränare. Vi brukar köra ett par pass på bana varje vecka och något backpass. (I mars 2011 startade kommunen att renovera stadion, så det blir tartan om några månader.) I övrigt kör vi direkt från träningscampen distans, intervall eller någon annan form av träning. Om du vill ha någon att springa tillsammans med så ordnar vi det.

Vardagsrummetsovrum

BOENDE

I varje sovrum finns två-fyra sängplatser. Några rum har dusch och toalett på rummet andra i korridoren vilka delas med andra gäster. Lakan, handduk, daglig städning samt tvätt ingår i rumspriset. I vardagsrummet finns matplatsen, TV, DVD och stereo. Samt gott om plats på tomten för andra aktiviteter om så önskas.

 

PRISER
första och andra veckan 145 SEK/person/dag
tredje och fjärde veckan 135 SEK/person/dag
from femte veckan  125 SEK/person/dag

KONTAKT OCH BOKNING
Kontakta oss gärna för ytterligare information eller bokning.
mailadress: lars.h.a@hotmail.com
du kan även ringa Lars Andersson

+46 (0)705 116605  eller   +254 (0)737 345805